Ayahuasca: transformatie op zielsniveau

"In de diepte van de Amazone, waar steden drijven, dolfijnen spreken en planten geesten zijn, wordt de Moeder aller planten gevonden: Ayahuasca (de meesterplant).  Eeuwen terug hebben wijze healers het geheim ontvangen voor een magisch brouwsel, dat de roep van iedereen beantwoordt die haar genezende kracht zoekt. De westerse geneeskunde heeft lang niet alle antwoorden. Voor iedereen die hun angsten onder ogen willen zien, hun lichaam en geest willen genezen, en willen leren van de wijsheid van de jungle kunnen hun reis hier beginnen ..."

 

Ayahuasca Nederland

 

Individuele en Duo Ayahuasca Ceremonie

 

Ayahuasca wordt in het westen steeds meer ontdekt door mensen die bezig zijn met hun spirituele groei en de knelpunten in hun leven willen aanpakken en oplossen.

 

Een Ayahuasca ceremonie is een transpersoonlijke reis die je kunt doen om haar helende visioenen te ervaren om zodoende te genezen of te transformeren.  Ayahuasca is een traditionele medicinale drank uit de Amazone die door shamanen werd en wordt gebruikt om heling te ontvangen.  Het is het belangrijkste bewustzijnsverruimende medicijn waarmee je door de verschillende dimensies van je ziel reist. Ik bied de mogelijkheid om een individuele of duo Ayahuasca ceremonie te beleven.  Als ervaren regressietherapeut bied ik een veilige en rustige setting in Brakkenstein Nijmegen aan de rand van het bos Heumensoord.

 

"Ik heb me op alle mogelijke manieren gesteund gevoeld in mijn ervaring. Voor mij ben je een shamaan in de waarste zin van het woord!"  Anoniem.

 

"Het was de meest indringende ervaring die ik ooit gehad heb. Ik voel me nadien gezuiverd, intens dankbaar, vol liefde en bewondering voor het leven en de mensen om me heen. Om dit samen met mijn partner te hebben mogen meemaken was voor mij nog eens extra intens.  Een wonderschone en magische ervaring"  Alice

 


Een individuele of duo ceremonie wordt over het algemeen als erg prettig ervaren, omdat men dan minder beïnvloed wordt door de groepsenergie om zich heen en iemand zich dus beter kan concentreren op de eigen beleving en healing.

 

Banisteriopsis caapi
Bereiden Ayahuasca
Chacruna - Psychotria viridis

 

Visioenen en genezing

De Ayahuasca brouw ik zelf met de intentie om jou een mooie ceremonie te mogen bezorgen. Doorgaans ben ik enkele dagen bezig met het brouwen, zeven en verdampen van de Ayahuasca die uit twee of meerdere verschillende plantendelen bestaat.   Ayahuasca is zoals gezegd een visionair medicijn en een lichaamseigen stof die inwerkt op de pijnappelklier (oftewel derde oog, die ook wel de poort tussen de materiële en spirituele wereld wordt genoemd).

 

"Het begin van de ceremonie was heftig.  Vooral het proces van overgave.  Daarna werd het een mooie en bijzondere reis.  Ik ben tot inzichten gekomen. Voel me in zekere zin ge-reset.  Een prachtige ervaring die me heeft verrijkt"  Anoniem

"In het begin voelde ik angst om me over te geven aan de Ayahuasca.  Ik ben meerdere keren doodgegaan en weer herboren.  Voelde in al dat doodgaan wel dat bewustzijn er altijd is en dat gevoel werd steeds sterker. Op een gegeven moment stond ik aan de kraan en het stromende water ondersteunde me. Verdriet uit diepere lagen stroomde vanzelf uit me. En dan voelde het als een doop.  Heb altijd de kracht buiten mezelf gezocht, maar ik weet nu dat deze in me zit.  Het straalt in en vanuit mijn borst :-)"  Mike

 


In een ceremonie kun je diepgewortelde overtuigingen en blokkades in je leven aanpakken en verwerken.  Je krijgt eventuele verloren zielendelen terug.  Zo kun je onverwerkte angsten, verdriet en of boosheid loslaten of contact hebben met zielen die zijn heengegaan. Met Ayahuasca kun je geconfronteerd worden met het diepste van je ziel.  Oude pijnen mogen tijdens de reis worden losgelaten.  Daarnaast kun je eenheidservaringen beleven. Dat hangt allemaal af van je intentie!  Ayahuasca laat zien wat is en brengt je in je diepste kern wat een sterk helend effect heeft.  Een deel van de ceremonie reis je dan ook door je eigen schaduwkant(en) om te eindigen in meer begrip en liefde voor jezelf en het universum.

 

Ayahuasca Nijmegen Nederland

 

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden de genezingskracht van Ayahuasca te ervaren.  Ik begeleid zowel individuele als duo Ayahuasca ceremonies, zowel overdag als gedurende de avond.  Ayahuasca wordt traditioneel in de avond gegeven.  Daarnaast kun je kiezen voor zowel eendaagse als tweedaagse als driedaagse ceremonies. Ook geef ik eventueel een ceremonie bij je thuis. Laat het me weten wanneer je andere wensen hebt.  Dan kan ik zien of jouw wens eventueel ook tot de mogelijkheden behoort. 

 

Voorbereiding

Je zult merken dat jouw Ayahuasca ervaring begint zodra je een afspraak voor een ceremonie hebt gemaakt. Tijdens de voorbereiding is er een vastenperiode van tenminste drie dagen waarover je na aanmelding meer informatie ontvangt. Sommige voedingsmiddelen en medicijnen kunnen namelijk niet samen met Ayahuasca. En wanneer je Ayahuasca drinkt vanuit overgave en met goede intenties en dankbaarheid zul je een bevrijdende reis ervaren!

 

Welkom

De duur van een ceremonie bedraagt doorgaans tussen de vier en acht uur. Voor eten, drinken en slapen worden geen extra kosten in rekening gebracht.  Het is handig de volgende dag niet te veel te plannen, omdat de Ayahuasca nog doorwerkt. In de eerste dagen na een ceremonie kun je nog voor aangenaam verrassende dingen komen staan.

 

 

 

 

 

 

 

Ayahuasca Nijmegen - Ayahuasca Netherlands - Ayahuasca Niederlande - Ayahuasca ervaringen - Ayahuasca experiences - Ayahuasca Erfahrungen - Церемонии Аяхуаски Нидерландах  - Отзывы о церемонии Аяхуаска