Logeeradres Walk of Wisdom

& vrienden op de Fiets

 

Na zelf de pelgrimsroute 'Walk of Wisdom' gelopen te hebben, heb ik besloten mijn huis open te stellen als logeeradres voor mede pelgrims van de 'Walk of Wisdom' en voor 'Vrienden op de fiets'. Tegen het tarief van 'Vrienden op de fiets' (€19) kun je bij mij overnachten op een mooie en vooral rustige plek.

 

 

Ben je op de pelgrimsroute of fiets je bijvoorbeeld de F3 Maasroute dan ben je welkom om op mijn adres te verblijven. Van tevoren natuurlijk wel even mailen of bellen om te zien of het schikt.

 

Mogelijkheden tot twee personen om te slapen nabij het bos Heumensoord. Er is een (niet biologisch) restaurant www.vurrukkulluk.nl op een paar honderd meter lopen bij mij vandaan. Mocht je wel biologisch willen eten, dan kun je met me mee-eten. Ook verzorg ik op verzoek je lunch. Mee-eten en of lunch uiteraard wel tegen een kleine meerprijs. Maar je kunt natuurlijk ook zelf koken en je lunch verzorgen. Een overnachting is inclusief douchen en handdoek uiteraard.

 

Aan het einde van het zweefvliegveld (bladzijde 15 punt 10 van de routegids 'Walk of Wisdom') ga je niet linksaf, maar loop je bij het bord 'waterwingebied' rechtdoor. Wanneer je uit het bos komt, steek je de Scheidingsweg over en neem je de eerste straat links. Dat is de Lindanusstraat. Je hebt dan zo'n 2 kilometer extra gelopen. De dag daarna loop je weer terug naar het zweefvliegveld en pik je de route gemakkelijk weer op.

 

WELKOM!